sâmbătă, 25 decembrie 2010

Sărbători Liniştite!


Am fost la colindat aseară. Ca pe vremurile când eram copil. Mă rog, a fost o tentativă. Astăzi toată lumea are interfon la 'poartă' şi s-a şmecherit, nu mai deschide. Fug toţi de colindători. N-am vrut bani sau bijuterii, am vrut să duc bucuria Naşterii Domnului în câteva case. Eu şi încă o prietenă.


Am colindat în final, trei case: casa unei prietene, pe cea a profesoarei mele de matematică din şcoala generală şi casa mea. A fost distractiv şi plăcut să-mi revăd dascălul. S-a bucurat din inimă să ne vadă. Am iubit matematica pe care am învăţat-o de la ea. Am fost şi pe centru, am făcut poze... nu văzusem Făgăraşul de când am venit acasă; am venit în 22 după-masa şi numai m-am odihnit de atunci. Avem şi patinoar pe centru, iuhuu, abia aştept!


Mi-am revăzut şi nepoţeii aseară, dar doar de la distanţă :-( sunt foarte răcită, iar ei sunt foarte micuţi. Pe cel mic îl botează Duminică, nu-mi permit să îi îmbolnăvesc pe prichindei!


A fost o seară de 24 Decembrie 2010 foarte plăcută. Deşi răcită şi cu planuri mari de colindat case, am ajuns să ducem bucuria, în doar trei case. Simt însă că a fost mult pentru mine şi sufletul meu. Mult, în sensul de bine. Sunt revederi şi momente care m-au încălzit. Mulţumesc Irina pentru că ai acceptat provocarea.


Sărbători liniştite la toată lumea!

2 comentarii:

  1. La mulți ani, Ancuța!
    Ce frumos gând ai avut!
    Este primul an când nu m-a colindat niciun fost elev, m-au sunat , alții mi-au trimis semeseuri..parcă este altfel, mai sec..
    Mult noroc îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca-as putea, i-as tine mereu langa mine, pe toti cei dragi mie! Ma multumesc, insa, ca macar din cand in cand, sa ma bucur si sa ii bucur cu prezenta comuna! Ma incarc atunci cand sunt in jurul prietenilor dragi!

    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale