duminică, 2 februarie 2014

Life is short


Te-ai îndrăgostit vreodată de cine nu trebuie sau nu e voie? Ai simţit vreodată că ai atât de multă dragoste de oferit, dar nu ai cui să o oferi pentru că persoana pe care o iubeşti nu împărtăşesşte acelaşi sentiment cu tine sau pur şi simplu nu e voie să iubeşti persoana din mintea ta? 

Eu am simţit asta de foarte multe ori. Sunt persoane pe care le întâlnesc în viaţa mea şi pe care le admir profund profesional şi din punct de vedere al calităţii umane. Sunt persoane pe care dacă ajung să le cunosc mai de aproape, devin la fel de apropiate în inima mea. Sunt persoane cărora vreau să le împărtăşesc parte din mine şi ceea ce am eu mai gingaş de oferit. 
Dar viaţa ne interzice lucrul acesta din diverse şi diverse motive. Uneori persoana pe care o îndrăgeşti enorm este de acelaşi sex cu tine, alteori persoana este de sex opus, dar căsătorită şi cu familie frumoasă de foarte mult timp, alteori pur şi simplu intervine distanţa sau poate chiar nu vrei să întrerupi vraja şi laşi lucrurile să se desfăşoare la nivel energetic şi atât. Alteori tu însuţi eşti căsătorit. Sunt persoane pe care îţi doreşti să le ai în preajma ta cât mai mult timp, sunt persoane pe care le priveşti de la distanţă şi le iei în braţe de zeci de ori în mintea ta, persoane calde şi persoane care vor rămâne în inima ta pentru totdeauna.
Şi ce păcat când acea persoană este în etate şi timpul pe care îl mai poţi petrece cu ea se scurtează în fiecare zi tot mai mult... şi din nou apare lacrima pe obraz la ştiinţa că totul în viaţă este efemer, fir-ar să fie! Am o problemă cu lucrul acesta. Nu sunt de acord cu faptul că în viaţă trebuie să îi pierdem la un moment dat pe cei dragi nouă. Cu zâmbetul pe buze în fiecare zi, trec prin viaţa aceasta încercând să accept toate câte mi se dau şi câte există deja. Sunt un om entuziast, un om plin de energie, un om cu zâmbetul pe buze, dar melancolic... "iubesc profund atunci când iubesc şi de aceea mă doare"

Mă rog la Dumnezeu să-mi dea simplitate în gândire şi în acţiunile mele, să îmi dea putere să accept firul vieţii şi încredere să merg întotdeauna mai departe, indiferent de ceea ce se întâmplă. Amin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale