joi, 18 martie 2010

Tu să taci!

Mă enervează când ceilalţi nu-şi iau rolul în serios. Puţină seriozitate nu cred că strică din partea nimănui. Promitem marea cu sarea, dăm speranţe, entuziasmăm lumea până la refuz şi când vine vorba de pus în aplicare, ia neneică de unde nu-i! Păi bine că ştim să îndrugăm, măcar să nu tăcem, să vadă omul că avem idei, că vrem. Mă ceva pe ideile tale că mă interesează fapte, nu vorbe! Călca-v-ar trenu' azi. Cine hău mă pune să mă bazez pe alţii nu ştiu, că m-am fript destul, tot nu mi-o iau în freză. Da' nu-i nimic, cu asta lecuitu-m-am, taică! Sper.

De altfel pe undeva mă aşteptam că eu sunt un fel de Toma necredinciosul, până nu văd nu cred. Dar asta în ceea ce priveşte un amic, o cunoştinţă, nu un prieten! Asta e, suntem singuri în lupta cu viaţa şi aşa vom rămâne până la nemurire.

3 comentarii:

  1. Imi pare rau, Anckhiy, ca iti incepi ziua dezamagita. Stiu cum e sa ti se intample. Incearca sa te pui in locul celuilalt. Poate ii acorzi ,cumva, niste circumstante, desi intre prieteni ar trebui sa fie sinceritate.

    Dar este o vorba: fereste-ma de prieteni, ca pe dusmani ii cunosc.



    Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sinceritate, sinceritate, dar unde e seriozitatea? Ca degeaba discutam noi sincer daca dupa 2 minute uiti ce-am stabilit. Cred ca e vorba pana la urma de ceea ce isi doreste fiecare. Daca vrei ceva caldut, clar te vei pierde in altele.

    Cand unul vrea ceva foarte tare, iar celalalt abia pe jumatate sau nu e sigur daca vrea sau nu, degeaba afirma al doilea ca el de fapt vrea, pentru ca oricum corpul stie mai bine decat mintea.

    Incerc tot timpul sa ma pun in locul celuilalt, sa inteleg de ce si pentru ce. Numai asa pot sa trece peste. Doar ca e imposibil sa nu ma revolt, chiar si numai interior.
    Greu cu viata asta :-)

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. E întradevăr foarte greu.. când ai o sensibilitate înspre frumos, corectitudine şi bun simţ... nu poţi să nu te revolţi chiar şi numai în interior cum spuneai şi tu...

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale