miercuri, 1 decembrie 2010

La radio se anunţă vulcani în stare de erupere

Nu mai înţeleg tineretul ăsta, jur! Nu că eu aş fi domniţa cu baston, trecută de mult de vârsta a treia, dar în nici un caz nu mă regăsesc în principiile şi aromele celor care gustă, astăzi, din frişca disco-club-barurilor gălăcioase şi pline de cururi, ţâţe, fumuri (în şi pe cap), emo-freze, să ţi-o bag, să ţi-o scot, trage pe nas, bagă onduleuri pe boxe... Şi uite-aşa mă apucă pandaliile pentru că astfel de tineri nici nu concep să se ocupe puţin şi de igiena mediului în care locuiesc. Să le "pută" cât mai bine corpul, să aibă ţoalele de ultimă generaţie, părul cât mai şui, machiaj de manechin, extravaganţă în mişcare şi zero creier când vine vorba de agăţat sexul opus; iar când vine vorba de lăsat ordine în urma lor înainte de a pleca nopţile prin cluburi, ia-i nenică de unde nu-s, că într-o clipită dispar. Şi când te uiţi în urma lor, îţi vine să spargi pereţi şi să le arunci lucrurile în gunoi.
Că mai suntem şi în post şi mă faci pe mine să înjur, de mai îmi fac şi păcate. Da nu vă vine vouă sorocu' ?

Oare câţi la sută din toţi cheflagii ăştia, termină şcolile cu chiu, cu vai? Nu că m-ar durea pe mine prea tare, dar atâta timp cât am direct de-a face cu astfel de specimene, păi mi se rupe sufletu' de "liniştea" mea. Sincer, uitasem cum e să stai în cămin şi mai ales în cameră cu...!
Problema, însă, (nu a mea), e că am şi eu un cuvânt de spus în toată afacerea asta!

2 comentarii:

  1. imi place blogul tau, o sa mai revin. Totusi, chiar daca e un text frumos cred ca esti putin prea severa cu stilul de viata a unora. Cine spune ca nu e bine sa faci cate putin din toate? Dar cate putin!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ai spus... "cate putin din toate". Dar cand deja se intrece masura, ma trec si pe mine fiori de nervi. Ca personalitatile noastre sunt diferite, am inteles si pana la urma e viata fiecaruia; face ce doreste cu ea! Atata timp cat nimic rau din ce fac altii nu ma afecteaza, direct, si pe mine, ma crucesc si in acelasi timp ma detasez; in caz contrar, deja ma afecteaza si rabufnesc.

    Multumesc. :-)

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale