luni, 29 decembrie 2008

Societate de vis...

Aseara nu am scris concluzia... lene mi-a mai fost se pare! De altfel, era si inchis calculatorul si nu am mai initiat pornirea lui la ora 12 noaptea cand am terminat de citit!
In fine... a fost o zi cam lunga, dupa parerea mea, am impresia ca am facut atat de multe lucruri... oricum, nimic concret, in afara lecturii uneia dintre tragediile greci, "Orestia" lui Eschil, dar a trecut greu ziua! Dupa ce ca m-am trezit la 12 amiaza =)) si ma asteptam sa vina deja seara, a fost destul de bine! Ai mei au fost la gratar la Voila cu vecinii nostrii, eu m-am apucat cica sa mai caut una, alta pentru licenta (drept ii ca am si gasit, merge bine cat de cat), dupa care, de plictiseala, da-i cu downloadat filme, muzica... pana cand mi-au venit mintile la cap si am zis ca e vremea sa mai citesc cate ceva!
....................
Trece vremea, tata, si noi nu facem nimic, vine sesiunea si ne dam cu capu' de pereti, zgariem ce apucam, smulgem par din cap... ne ia 'Tomnaticul' la 13-14-1000 de palavre critice, alaturi de domnita 'Popeye' a noastra si vedem noi atunci trezire au ba!
....................
Stiti vorba "Lupu-si schimba parul, dar naravul, ba!"? Sunt convinsa... ei bine, cam asa stau lucrurile in societatea asta a noastra, atunci cand domnisoare tinere si frumoase, cu predispozitie cuminte, pana atunci, spre asa ceva, scapa de acasa, la facultate fiind plecate, si departe pe deasupra... . A mea vedeta de care va povestesc, avea inclinatii inca dinaninte de a pleca de acasa, avea renume fata... betivanca notorie! Si normal, la betie, uiti de tine, faci ce faci si te mai faci si de ras intr-un hal fara de hal, putzoii te iau pe sus si te fraieresc cum vor... chestia e ca asa, prinzi tu gustul de toate cele! Pana cand, domnitza noastra, pleaca de acasa, la facultate frate, ca de... cine mai e ca tine?! Visuri maretze, de fata cuminte si de studii in America, moda si una alta, dar betia si curvaria nu te duc pe drumuri maretze, alese de tine, ci te duc pe la Brasoave, la autovehicule rutiere, la orgii, la renume de-astea de tot cacatu!
Parca iti e si scarba sa mai auzi cate una alta, ce se intampla in tara asta? De unde mai, atata prostie, ignoranta, delasare, prost-gust? Culmea, si toate impreuna la o singura persoana de multe ori, nici macar sectionate? Ma doare sufletul si imi vine sa iau pe fiecare in parte, zob sa il fac de atata bataie si sa il arunc o data de pereti, de sa ii sune tot in cap, numa' de s-ar indrepta odata toti copacii astia, sa devina stalpi!
Le place viata cica, sa nu mori nepatit! Da mori taica si nepatit astfel, cu mult mai multe aminitiri frumoase si placuta, nu trebuiesc zbucime si zbucimate pe ulitzele vietii tale! Traznile-ar pe toate, ca ele le dau nas si-apoi toate suntem luate de-o seama in aceeasi oala neagra si pocita... Da sa nu ma doara undeva? Pai da, sa ma doara, da de nervi, ca uite-asa se duc de rapa toate idealurile noastra de societate!
Ratza-i .......!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale