sâmbătă, 26 septembrie 2009

Bad Habits

O zi plină... de plimbări, de discuţii, de gânduri!
Cineva strigă "nenea!", dar fii dragule mai atent, nu vezi că port fustă? E adevărat, e mai ciudat, fustă înflorată peste pantalon trei-sfert gri, după cum spunea cineva, tot astăzi : "Nu ţi-a mai ajuns materialul pentru fustă şi ţi-ai luat şi pantalon?" :-)) Noroc că persoana e femeie de treabă, ne permitem, că altfel începeam într-adevăr să mă gândesc la păsăricile mele bolnave. Şi poate că există totuşi undeva, o urmă de adevăr... Oare exagerez? recunosc că stilul meu vestimentar e cam ciudat uneori, modelul unghiilor nu mai vorbesc (acum le am roz, dar înainte au fost jumătate roşu, jumătate negru şi asta pe fiecare unghie în parte, plus că nu de puţine ori le-am avut albastre, galbene, mov... şi evident, nu în timpul şcolii, doar în timpul liber că altfel nu îmi permit). Mama săraca s-a obişnuit de mult cu mine, ce să mai spună? Mie nu îmi pare exagerat, gusturile nu se discută şi atâta timp cât toate se petrec paşnic, de ce nu?

"Vii să ne dăm în maşinuţe?", suna undeva pe la orele 17:00, vocea mea... "Da dute tu Anca, parcă n-ai 23 de ani!" Scrie undeva şi nu ştiu eu, ce ai voie şi ce nu ai voie să faci, în funcţie de vârstă? Ştiu că nu sunt mafalda şi că, spuneam odată, nici până mor poate nu voi ajunge să cunosc măcar 5% din tot ce mişună în lumea asta, dar ce poţi să faci sau ce nu poţi să faci, nu se învaţă, eu cred că se simte (exceptând cazurile bolnavilor de orice fel, care au regim special).

Am proaste obiceiuri, recunosc... mă îmbrac foarte colorat când mă apucă, pentru unii şi puţin ciudat, am foarte multă energie şi sunt foarte laborioasă pentru alţii, nu îmi place să stau în acelaşi loc mai mult timp, simt nevoia să ies să mă plimb (chiar şi de una singură dacă e nevoie), vreau perfecţiune deşi ştiu că perfecţiunea însăşi este imperfecţiune, nu suport să am coşuri şi când le văd mă zgâmâi de se supără mama pe mine, mă enervez când sun pe cineva şi nu îmi răspunde, de multe ori tac şi degajez fie mister, fie reticenţă, ş.a.m.d. ...

Mi-au plăcut enorm de mult, următoarele cuvinte şi le voi păstra: "deprinderea de a suprima orice criticism inutil în viaţă sau în munca voastră profesională, va grăbi considerabil dezvoltarea dumneavoastră."

3 comentarii:

  1. oricat am recunoaste sau nu toti vrem perfectiune...imi place ca esti neconventionala si nu-ti reprimi trairile..felicitari..si putin excentrica..am uitat..o duminica plina de culori..cu drag..si cu cehov

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat timp sunt in forta si pot, nu ma las... :-)
    O duminica frumoasa si tie, iti multumesc!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...lucruri si intamplari din realitatea imediata :)

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale