joi, 12 februarie 2009

Dragostea invinge!


A fost odata o familie fericita, careia aceasta bucurie, numita familie, i-a fost luata datorita unei imprejurari dramatice, precum in majoritatea cazurilor! De fiecare data, povestea este alta, cauze oribile sau nu, diferite, cu efecte diferite... cel mai de luat in seama lucru in astfel de cazuri, este acela, cum ca echilibru devine pur si simplu dezechilibru! Cat de greu iti construiesti o viata decenta, o familie fericita cu copii minunati si o slujba confortabila si cat de usor se poate distruge totul!
......................
E surprinzatoare totusi, forta umana care se ridica din orice put si cu lacrimi de sange, rani fizice si interioare, amintiri si piedici oripilante, si care lupta cu orice pret, sa-si recastige cel putin, dreptul de a-si recladi familia alaturi de copii; ca vorba aceea: barbati se mai gasesc in lumea asta si dai de ei si dupa zeci de ani, dar bucuria si implinirea de a-ti trai zilele alaturi de dezvoltarea copiilor tai, cand o vei mai gasi, daca nu atunci, zi de zi, cand e vremea? Poate oare sufletul de mama, sa indure distanta, timpul, trecerea anilor? Sa iti vezi copilul din cand in cand sau poate o data la 10 ani... crunt si de nesuportat, pentru ambele parti! Timpul nu mai poate fi recastigat, trecutul e captiv... il poti eventual vizita prin gandurile tale, cu amintirile luate ca si prizonieri, dar atat doar!
......................
De multe ori, scapi de una si dai de alta; linistea si fericirea par a fi dusmani cu tine; totusi, sufletul tau simte si se razvrateste, pentru ca nu iti poti permite o viata intreaga sa umbli incercand sa rezolvi problemele care apar! Oricum, in fiecare zi intervin noi si noi discutii, mici piedici, certuri si alte probleme, dar astea sunt deja parte din noi, se depasesc relativ repede; important este sa nu iti distruga linistea familiala, un caz mai presus de putinta, pentru ca lucrurile devin serioase!
......................
De multe ori vrei sa cedezi, te saturi de atatea lacrimi varsate, de atata rau cat gasesti in jurul tau, de imposibilitatea de a pune capat suferintelor, dar dragostea e mai presus de orice, in special, dragostea de mama!
Intr-un fel sau altul ne putem recupera viata, fericirea; forta interioara si dorinta, dragostea si taria de caracter, te ajuta in orice imprejurare! Uneori, ai noroc si de un suflet care iti ofera sprijin si cum sa nu fie el bine primit, atunci cand intentiile sunt dintre cele mai nobile?
Indiferent de cat de multe greseli ai facut chiar tu in trecut si de cat de multe obstacole exterioare te-ai trantit, ele nu mai conteaza atunci cand pui pret pe dragoste, valoare, familie si pe dorinta de a o lua de la inceput, continuand de unde ai ramas, alaturi de cei mai iubiti!
......................
"Captiva in trecut" - cu Alexandra Paul si Linden Ashby;
......................
Caci dragostea, invinge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale