marți, 24 februarie 2009

Tot raul inspre bine, dar totusi, prudenta, va rog!

//////////////
Dupa ce ca eram plina de oboseala in mine si suparare dupa o zi intreaga, m-am mai si enervat la finalul zilei, pentru ca desi fusesem cu 15 minute, in statia de autobuz, inaintea venirii ultimei curse, nu a mai aparut nimic... plus ca am stat si 5 minute peste program! Stiam eu ca vin autobuzele mai repede intotdeauna, dar nici chiar cu atat mai repede, ca omul saracu' ce face? La 11 noaptea, pornesc de nebuna pe strazi intunecate, j'de mii de metrii, pentru a ajunge la destinatie... ma fute draku pe strada prin vreun boschet, imi da in cap, imi fura tot si ma mai si lasa cu sechele! Te increzi, frate, in societatea asta si tot degeaba, sa-mi bag ceva, ca m-am enervat rau in seara asta! A trebuit sa iau taxi-ul ca dee... chiar nu ma vad bine prin zona in care am de mers pana la camin! Am mai mers eu serile, da tot cu frica in san, de mi-a ajuns!
......................
Imi aduc aminte, intr-o seara era aproape de miezul noptii si trebuie sa trec printr-un parc de pe Alba Iuliei ca sa o iau inspre camin; era aproape de miezul noptii si chiar cand sa intru in parc, vad 2 tipi masivi in dreapta mea, venind inspre mine... uuuupps imi spun in gand si ma cuprinde panica, toate caldurile... am grabit putin pasul si cand am pus piciorul pe prima treapta, am luat-o la fuga pe scari, pana in strada, cand am dat de lumina de m-am mai linistit putin! Intr-o alta seara, stiu ca tot drumul eram speriata si tot tresaream la vederea umbrei mele! Groaznica seara, simteam o tensiune in juru-mi si in mine si cred ca de aceea tot ma speriam la zarirea oricarei privelisti in jurul meu!
.....................
Trebuie avuta mare grija, in ceea ce ne priveste pe noi, fetele, pentru ca golanii, impertinentii, perversii si obsedatii sunt la tot coltul si Doamne Fereste de ceva rau!
....................
Ma bucur totusi ca in seara asta m-am ales cu un sofer de taxi foarte dragutz... m-a vazut el suparata si obosita, am intrat in discutie pe drum si am dezbatut un subiect care mi-a dat de gandit! Pe langa faptul ca se spune "dupa tramvai si un barbat sa nu fugi niciodata pentru ca vine altul", m-am ales cu un "femeia merge intotdeauna dupa un feeling, pe cand barbatul dupa instinct!" Cred ca e mai buna solutia barbatului... e mai usor! de ce atata sentiment din prima, cand nici macar nu stim ce va iesi pe viitor, viitorul insemnand chiar si a doua zi?
....................
Am lamurit si cu belgianul toata povestea... am vorbit pe messenger asta seara si macar acum stiu sigur in ce ape ne scaldam, pentru a ma scapa de un stres! Ramane amintirea unor luni de senzatie, pentru care nu regret absolut nimic, si un prieten bun!
Viata e ciudata si complicata, trebuie doar sa stim cum sa ne pliem printre evenimentele care ne cuprind!
Tot raul e inspre bine, chiar si de ar fi sa dai cu capul de zeci de pereti, dupa care sa trebuiasca sa te repliezi si reorientezi in viata!
...................
E normal sa traim stari si stari si sa ne enervam, sa iubim, sa visam, sa ne fie frica, teama... pentru ca nimic nu e perfect! Trebuie sa fim prudenti cu cele ne-omenesti si important e cu ce ramanem in suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale