marți, 10 februarie 2009

Se intampla...

Toate in viata se intampla... cu sau fara voia noastra ele se intampla si ne intrebam apoi daca asa ne-a fost sa fie?! Ei, lasa, ca pana sa ne mai tot intrebam atatea, mai important e sa ne vedem in continuare de drum, caci firescul oricum se petrece; un firesc firesc, absurd, frumos, grosolan, cu bucurie... care mai de care si cu cireasa lui. E nevoie, evident, si de o analiza, ca sa stim de unde pornim mai departe, cu ce noi sanse, sperante, imbolduri... cum se intrevede continuarea!
.......................
Codru verde de Brad, nu a aparut la intalnire... am fost dezamagita usor, pentru ca nu ma asteptam sa uite, dar nici nu o condamn; imi propusesem sa nu ma gandesc prea mult la asta pentru ca totusi, nu a venit si punct, avem noi timp suficient sa tot discutam; nu era hop tzop nevoie atunci, insa m-as fi simtit usurata de o povara. Agitatia ei zilnica si stresul, datorita meseriei pe care o are, a determinat-o cu siguranta sa uite de Luni, ora 13:00.
.......................
Nu cred ca are legatura ora 13:00 cu mine, nu? Nicidecum! Ghinionul in cazuri de-astea e pentru altii, eu nu atrag asa ceva, sunt totalmente prostii si cai verzi... Daca nu crezi, nu ai parte de asa ceva! A fost pur si simplu uitare, oboseala... Recuperez eu curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale