marți, 25 august 2009

AuRevoir



“From this moment on” – Shania Twain
Îmi era dor de melodile ei, aşa că am accesat pe youtube numele ei şi prima melodie în cap de listă a fost cea de mai sus menţionată. Pe loc inima a vibrat… prima mea relaţie de lungă durată a fost de doi ani şi jumătate; eram la sfârşitul clasei a 10-a şi totul a ţinut până înainte cu câteva zile de a pleca la facultate, iar această melodie mi-a dedicat-o Silviu, băiatul despre care vorbesc, în prima vară a noastră. Chiar aveam impresia că va fi totul pentru o viaţă… Nu vreau să îmi aduc aminte de noi, e demult uitată povestea, dar a fost o relaţie specială în care nu ne-am certat niciodată. Silviu urma să plece la facultate la Bucureşti, eu la Timişoara şi distanţa avea să fie cam mare, dar niciodată, cred, suficient de mare.

Fusesem la Vatra Dornei şi când m-am întors tot spunea că are să îmi spună ceva care o să mă cam supere; presimţeam… îi luasem un cadou care şi acum poposeşte în dulap, un cadou pe care nu i l-am mai dat. Au trecut 4 ani fără vreo lună de atunci şi încă mă gândesc câteodată… cu durere pentru că ceva frumos s-a pierdut şi cu bucurie pentru că sunt ceea ce sunt acum, în sensul că am depăşit momentul şi că alte experienţe frumoase au mai urmat.

Păstrez şi acum unele mesaje de-ale lui pe care le primeam pe telefonul mobil… unii spun că din prostie, că îmi fac rău cu asta, eu spun că din respect pentru mine, pentru valoarea pe care am acordat-o relaţiei. De ce să mă mint? Fiecare relaţie păstrează ceva… bun sau rău.

La noapte plec la mare… biletul e pe o săptămână dintre care au mai rămas 6 zile, pentru că biletul era valabil de astăzi de la ora 12:00. Oricum, stau vreo 3-4 zile şi mă întorc, că nu cred să am ce face atâta… Iubesc mai mult muntele, dar şi marea e bună cateva zile. Am mai fost anul trecut la noi la mare, dar decât o zi, la Mamaia... alge, multe umbre pe plaja şi multă nebunie seara. Vedem, comparăm...
Voi fi în Costineşti şi prin toate celelalte staţiuni, intenţionez să străbat mai multe locaţii!

"Să nu mă mai cert" - da, contează mult cine ne adresează cuvintele.

Dacă dau la mare peste dragostea vieţii, poate nici nu mă mai intorc =))

6 comentarii:

  1. Sa ti se implineasca !
    Vacanta faina !

    RăspundețiȘtergere
  2. se zice ca oamenii mici dau cu noroi pe fostele iubiri, oamenii mari le ridica monumente.

    e adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Drum bun şi, de ce nu?, poate apare dragostea vieţii... Reîntâlnirea cu Shania m-a bucurat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Drum bun!Sa te distrezi!! aaaaa si apropo:ai un premiu pe blogu' meu

    RăspundețiȘtergere
  5. Game Over :-)
    sau sa ii spun The End? :-))
    Mersi...

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale