vineri, 21 august 2009

BE_A(t)titude

.

B
E
At(t)itude
Any level!

Run, Forest!

Nu faceţi ca mine... aseară am ieşit în oraş şi un tâmpit zis 'pâine neagră' (motivele cred că le înţelegeţi), a făcut pe bodyguardul cu 'je' şi cu încă două prietene; adevărul e că una dintre cele două prietene ale mele are iubitul jumătate înzestrat cu genă, plus găşti zeci dintr-un astfel de mediu şi naaa... e bine uneori ca omul să se dea singur cu capul de pereţi dacă tot vine vorba despre asta, risc prea multe să-mi expun ca din topor, punctul de vedere.

Când a pus pâinea neagră mâna pe mine, spunându-mi "Hai, Anca!", waaaai, deci mi-a crescut tensiunea... am strâns din dinţi, ochii deja cred că emanau flăcări şi m-am întors către prietenele mele care o luaseră puţin mai faţă. Proastă am fost că nu i-am spus vreo câteva, dar cu pâinicile negre, mai ales când au vreo... ceva la bord, nu e bine să te încurci. Plus că nu am vrut să îi creez discuţii prietenei mele.

Când e de vorbit nu-i de tăcut, atitudinea ne deosebeşte... cât timp stă la 50 m de mine şi se face că nu ne cunoaşte, să zicem că mai accept, dar altfel, la revedere! De parcă pe ei îi doare în cur de mine... ooofff; next time, evit situaţia de genu' ori se va auzi vocea Anca!

2 comentarii:

  1. mai sa nu gusti tu spiritul protector patern al ceaunarului?vai..draga ce rea esti...hi-hi...intai e infoierea de pene prin care masculul atrage femela...apoi dupa...orice purtator de izmene are un singur scop..lasa masculii sa se infoaie...altfel pe viitor va trebui sa fii doar,,mamica'

    RăspundețiȘtergere
  2. =))
    atata timp cat nu voi fi doar "muma padurii", ma conformez si la rangul de "mamica"... =))

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale