miercuri, 19 august 2009

Încă un hop

Astăzi am timp... şi tot astăzi se întorc părinţii mei. De sâmbătă au fost plecaţi şi mi-au lipsit. Vestea cea mare o cunosc, urmează doar să mă felicite direct :-) Oricum, încă nu e felicitarea cea mare, aceea sper să vină pe 4 Septembrie, mai am ceva de aşteptat. Pentru 21 August nu mai erau locuri, iar în ultima vineri din lună nu se lucrează... aşa că, rămâne fără doar şi poate, 4 septembrie. Până una alta, o săptămână voi pleca la mare, vine în sfârşit momentul mult aşteptat; cred că pe 24 mă tirez! Mai rău decât femeile în faţa oglinzii felicitările astea... se lasă atâta, aşteptate! =))

Cea mai adevărată încurajare valabilă pentru un examen o consider cea pe care care am auzit-o din gura tatălui meu: "Baftă; dacă ai învăţat, îl iei!" Nu vreau să îmi pierd modestia, dar cred că e cât se poate de corect... recomand tuturor celor care se pregătesc să dea de permis, site-ul http://www.drpciv.ro/ . Creaţi cont gratuit şi aveţi acces la chestionare în format de examen. Asta după ce aţi parcurs cartea teoretică, desigur! :-)

Cea mai originală încurajare, primită de la o prietenă, m-a lăsat cu un gust foarte plăcut şi sună aşa: " pe 17 aug o sa-ti trimit curaj si incredere ... inca ma gandesc cum ... ?? sunt multe randunele ... poate, poate fac pact cu una dintre ele. " Nu dezvălui numele, pentru că nu am cerut acordul, dar îi mulţumesc din suflet.

Bine-nţeles, mulţumesc şi celor care direct sau indirect mi-au adresat încurajări şi baftă!

Paharul de şampanie îl dau la sfârşit; deocamdată mă bucur, dar să nu spunem "HOP", până nu sar gardul! Ofer o felie de tort până una alta...
S-aveţi poftă!

Un comentariu:

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale