luni, 6 iulie 2009

LaVie est une farce


Ce faci? Vezi că în curând îţi cade capul de tot şi până dimineaţa nu te vei mai putea trezi. Nu mai vreau...
"Viaţa e o farsă"; noaptea la două (02:00). Cameras Citoyenne... filmările încep săptămâna asta şi scenariul nu e terminat. Pun mintea la contribuţie; aşa e: "inima vorbeşte, mintea exprimă şi mâna scrie". Spuneam că sunt liberă, timpul îmi aparţine, dă-i bătaie! Speranţa moare ultima; descărcarea e punctul mort.

Când redevii liber, ai dreptul;
Când nu mai eşti controlat, începi uşor să rozi frânghiile;
Când nu mai ai mintea ocupată, procreezi.
O pasăre şi nici un uliu flămând de care să-mi fie frică, pe o rază de ultramegagiga kilometrii... Evoluăm!
Sarcasmul e în toi şi un nou Titanic, doar că de data asta Britanic (nu mai ştiu dacă e cu 2 "n" - era prea târziu pentru mine), îşi face apariţia; e o misiune care trebuie dusă la bun sfârşit, indiferent de pericole şi impedimente. Meritele, la final; siropul e mai dulce.

O zi cu multe stări. Probabil libertatea îţi provoacă panici, extazuri, sadism, sarcasm, bucurie, amintiri multe... chiar şi lacrimile ajută! Spuneam însă că descărcarea e punctul mort, deci mai lasă şi tu ceva, să nu ajungi chiar de să plângă alţii după tine!
Cu mama la plimbare; mi-am adus aminte cum e ca din 3 în 3 minute să trebuiască să mă-nclin politicos. Dragii mei, puteţi vorbi şi în surdină, mă interesează la fel de mult...
Pe stâlp îl ţii întotdeauna de mână, în timp ce tu te delectezi cu aroma ta personală primăvăratică a difuzorului de manelar împuţit ce eşti! Unii au 50 de ani şi se dau cu rolele. Au fost campioni nu de mult, iar Federer le calcă pe urme; racheta o foloseşte doar ca să se apere de muşte şi o face atât de bine! De ce nu îi ceri să te înveţe şi pe tine, măcar asta?

Se pare că atunci cand trupul e în iad, dar mintea e în rai, atragi moartea. I Don't know if I can yell any louder, ţi-am mai spus să alegi!

Frişca e delicată şi o savurăm împreună, nu mai vreau decât cireaşa muzicală...

5 comentarii:

  1. E geniala poza asta daca te uiti prea mult la ea incepe a te ia o migrena de aia steroidata

    RăspundețiȘtergere
  2. frisca este totusi dulce ,dar vom avea parte si de cireasa de pe tort..???ne este frica dar in acelasi timp simtim si o stare de bine,in noi totul parca se schimba si noi devenim alti oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. e o iluzie optica; sunt multe astfel de fotografii, e o lume care intr-adevar de ameteste, la nivelul acesta...
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. gabriela. cireasca de pe tort poate fi si ea o iluzie optica.
    Frica si stari de bine vor exista in permanenta, iar timpul, ne schimba inevitabil... si oricum, cine rezista tentatiei de a pastra aceeasi cireasa pe frisca? De cirese avem parte mereu, le eliminam si impopotonam tortul cu cirese din ce in ce mai bune sau cel putin asta ne e intentia; cu cat e mai buna si atragatoare, cu atat ne-o dorim mai mult pentru tortul nostru!
    Cate cirese oi fi mancat eu pana acum? Dar mai vreau; alte rase, alte frumuseti...

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale