duminică, 18 ianuarie 2009

Concluzii...

"Priveste examenul din sesiune, ca si examenul de licenta."
.................
"Intr-o casnicie, nu iti spune ca barbatul tau e impotent, iar la prima ocazie cauti sa te orientezi spre altceva, sa nu mai vrei cauta, incearca sa gasesti cum si ce anume trebuie sa faci pentru a mentine casnicia respectiva pentru cat mai mult timp... 40, 50, 60 de ani..."
.................
"Brancusi a gasit esenta vietii si conditia umana, in fiecare lucrare a sa... asta trebuie sa gasim si noi: esenta lucrurilor, adevarul lor si sa le redam prin noi, adus la propria persoana"
.................
"Napoleon credeti ca a avut siguranta, atunci cand pornea in batalii? Si totusi a plecat, cu gandul de a invinge... Chiar si un conducator, un pedagog, simte acelasi lucru, insa dorinta si forta, incearca sa invinga si sa controleze chiar si nesiguranta subordonatilor, pe langa cea a lui, in fata lor."
.................
"Totul se construieste pas cu pas, nimic rapid facut, nu va fi bun si de durata... "
.................
"Simplitate"
.................
"Tu hotarasti: vanzator sau creator; chiar si a profita e important, trebuie doar sa stii exact unde anume sa insisti."
.................
"Deocamdata invata limba romana, corect, nu doar vorbita ci si practic, si abia apoi vei putea jongla pe bune; Invata literele intai si dupa asta invata sa le combini, scriind corect, singur, fara ajutor din partea celui care te-a invatat sau a altora si nici nu incerca sa trisezi."
.................
"Nu lasa lucrurile exterioare sa te influenteze, tu vezi-ti de tine si de ale tale...; nu iti risipi energia, mai ales daca cineva te intreaba , nu te gandi intr-o mie de forme, de ce oare a spus persoana lucrul respectiv."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale