joi, 8 ianuarie 2009

Primul 2009 - dezmatz...


Pauza mare, ce-i drept, nu ma asteptam, insa lipsa de timp si chef de a ma mai exterioriza, si-a spus cuvantul!

Dupa un revelion de milioane, cel mai tare de pana acum, am revenit la normal, viata de student la actorie, care se pregateste usor si cu mari emotii, de examene!

trecerea din 2008 in 2009, alaturi de ai mei colegi = pe scurt, nebunie, nervi din cauza muzicii care a intarziat ceva ore, plus neraspunsul la telefon al celui responsabil cu ea, dansaieli si topaieli pana la prima secunda din noul an, cantat afara in frig si baut sampanie, indurat frig pe frisoane, dar recuperare buna dupa un paracetamol, un ibuprofen si un pahar cu ceai, convorbiri cu si despre morti, fantome, chestii sadice, gratare (nu alea de la usa), nebuneli pe la sorcovit in sat, incercari de a face un ghetush, table.... am batut cu 4-1 la partide, hihii... adik simtit bine fra!
Poza este de la un chef de milioane, in ritm de manele =))! Ce manelist esti tu, si nu stii sa te distrezi pe manele? Cacat... noroc cu noi, anti-manele, care le-am dat o "lectie" despre viata, ca ei saracii.... vai si-amar de capul lor! Ratare, ratare, ratare...
Come on 2009, cu ce ai tu mai bun pentru mine!
Haidi pa si la mai mare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale