sâmbătă, 7 februarie 2009

1-er...

Ha haaaa...
Dupa examenul de improvizatie, la care am avut emotii, normal, a venit dupa abia 2 zile, si examenul la actorie! Emotii?! Daaa... A fost cu public examenul, asa ca mi-am chemat si ceva neamuri sa vina sa aiba cunostinta despre ceea ce se petrece cu noi, studentii la actorie! A fost o provocare pentru mine, pentru ca fiind cunoscuti apropiati in sala, as fi avut, poate, tendinta de a ma pierde! A fost bine, insa, cu totii ne-am descurcat bine, si precum au spus profele noastre, indiferent daca au fost momente de ezitare si emotie, ele au fost controlate si s-au gasit solutii de catre fiecare in parte!
....................
Au fost jocuri si "Auditia" lui Alexandr Galin, in care fiecare dintre noi si-a pregatit un moment prin care sa arate ce are el mai bun... e bine ca desi am fost 15 oameni, numerele au fost foarte diferite, in asa fel incat, cum spunea Ivascu, nu ne-am dorit nici unul sa ne 'omoram' intre noi!
Profesorii au fost multumiti de noi, sunt incantati de evolutie si asteapta tot ce e mai bun de la noi!
....................
Nu stiu cati dintre spectatorii care nu aveau nici un fel de legatura cu acest domeniu, au inteles ce s-a intamplat acolo; spun asta pentru ca in momente tensionate, in care erau lacrimi pe chipul colegilor, datorita incarcaturii momentului, unii radeau! Cat de firesc poate fi lucrul acesta? Personal, ma lasa rece si m-am incurajat acum, sa nu mai imi pese de credintele altora! Crezi draga ce vrei, daca esti habarnist la capitolul "teatru si actorie" si nici nu vrei sa incerci sa intelegi, ma doare in cot, nici acolo... mai rau; imi voi face in continuare treaba, voi lupta si voi fi printre cei mai buni! Multi nu inteleg si cat de fericit este cel care nu intelege! Artistii inteleg multe si de aceea sufera, se emotioneaza mult mai profund decat omul obisnuit care analizeaza totul cu mintea si nu cu sufletul!
.....................
S-a incheiat o etapa... semestrul I al anului I! Repede s-a dus si cum spunea Ivascu, imediat ne trezim in Iunie, apoi la sfarsit de facultate si o sa ne para rau de trecerea atat de rapida a timpului! O familie e pe cale sa se formeze, sper sa continue cresterea, iar la final, ne va parea rau daca nu tragem de noi asa cum trebuie!
Acum e vacanta pana in 16 februarie... greu va trece timpul, pentru ca nu vom mai fi impreuna, nu vom mai munci pana tarziu in noapte, nu vom mai manca parizer cu mustar si nu vom mai sta toti la masa; nu vom mai rade, nu vom mai auzi certuri, nu vom mai simti tensiuni, va fi fiecare la casa lui!
Abia astept sa reincepem in forta, deja, dupa nici o zi de pauza, simt ca sunt a nimanui...
.....................
A fost un semestru frumos, in care am crescut frumos... si voi mai creste, doar asta si vreau! Cate putina apa in fiecare zi si voi vedea la final, un stejar mare si impunator, la vederea caruia toti sa se emotioneze!
Doamne Ajuta!
.....................
Codru verde de brad mi-a promis o intalnire intre 4 ochii pentru Luni, ora 13:00! Abia astept... dupa audienta avuta la Ivascu, imi prinde foarte bine, pentru ca vreau sa cunosc mai multe despre... poate voi ruga ceva si la "madame", sa vad, inca nu stiu sigur! Mi-e draga si ea...
.....................
N-am prea dormit azi, desi e vacanta... m-am obisnuit tot cu cate putin somn si nu pot sa ma pun devreme in pat sau sa ma trezesc tarziu, pentru ca bioritmul mi-i s-a schimbat! Mi-e bine deocamdata si dupa cum spunea din nou, Ivascu, "Avem timp sa dormim, o eternitate"! Cata intelepciune intr-un om atat de mic; mic fizic, pentru ca intelectual si uman, e un om foooaaaarte mare!
Cat noroc pe capul meu ca am fost lasha acum 3 ani si nu am dat la teatru! Daca as fi dat, as fi fost intr-un mediu pe care nu mi-l doresc, si nu as fi fost acum cu gasca asta, nu as fi avut-o pe "madame" si pe Codru verde de brad, pe Ivascu... pentru mine, cei trei, sunt cei care conteaza cel mai mult; oricum, toti indrumatorii sunt geniali si suntem norocosi, generatia mea, ca suntem dushi in spinarea atator oameni minunati!
.....................
Cum am spus? Vacanta? ........
Nuuuuuuuuuuuuuu

Un comentariu:

  1. imi place ca esti optimista. :)

    dar hai, spune-ne si ce note ai luat la examenele astea importante :P.

    p.s. nu stiu daca ai apucat sa ajungi si prin fg ieri-azi... te-as fi scos la un juice. acu plecat-am si eu spre my big professional town.

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale