duminică, 8 martie 2009

Concluzii...

..................
Nu stiu de ce nu s-a publicat ce scrisesemcu o seara inainte... in fine, am mici rectificari, oricum!
Spectacolul a fost o reusita, asa sustine profa noastra de actorie, mai ales pentru simplul fapt ca toata acea "joaca" a noastra pe scena, a fost mult mai degajata si mai detasata fata de ceea ce s-a simtit la examen. Multa lume a ras, mai mult in partea a doua a spectacolului, pentru ca ritmul si momentele erau mult mai bine evidentiate aici, desi prima parte a fost mult mai mult repetata decat a doua...
Oricum, a iesit bine... a fost stres, nervi, multe discutii pe toata perioada repetitiilor, se pare ca altfel nu se poate pe la noi, dar la final a iesit ceva frumos care a prins la public! Se pare ca vom mai juca spectacolul si in festivalul studentesc din luna Mai si asteptam ca pana atunci sa mai modelam si sa mai prelucram putin momentele, ca sa fie si prima parte la fel de mult apreciata si atragatoare, ca si a doua si sa descoperim mai multe mijloace de reprezentare vie, a temelor!
Intodeauna apar si pareri contra privind orice lucru, dar pe noi nu ne-au influentat negativ la urma urmelor, pentru ca din moment ce suntem o echipa, cel putin in lucru, restul pentru noi nu mai conteaza! Avem niste profe super, care incearca tot posibilul pentru noi si ne ajuta cat de bine cu putiinta, asa ca pana terminam anul 3, cel putin, nu avem de cine si de ce ne teme... Daca ne va interesa doar de noi si de binele nostru, va fi excelent!
Go planet, cu tupeu inainte , curaj, fortza si virtute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale