joi, 12 martie 2009

Supeeer

Mai vazusem acum cativa ani cateva din trucurile lui, dar le pierdusem din vedere, pe parcurs... acum atentia mea a revenit si ma minunez inca, de cat de misterioasa este viata si plina de minunatii si lucruri inexplicabile pentru unii, existente si inca nedescoperite de ei, pentru altii! Este vorba intr-adevar de foarte mult lucru cu tine insuti pentru a reusi asa ceva!
Criss Angel a inceput inca de la varsta de 6 ani sa se apropie de aceste parti ale "inexplicabilului" si a reusit de-a lungul vietii sa devina de neinvins! Pentru el, moarte nu reprezinta nimic, spune ca doar ceilalti sunt cei care vor suferi pentru pierderea lui, iar durerea, el nu o cunoaste, pentru ca nu e vorba decat despre puterea minti, in absolut tot ceea ce intreprinzi!
Atunci cand te cunosti si cand iti cunosti corpul, ai practica atator ani si cunosti atat de multe, nici nu se mai pune problema de nestiinta si teama!
Magie, iluzionism, levitatie, dans, yoga, cascadorii... sunt cele cateva specialitati ale domnisorului Criss! Personal, mi-as fi dorit sa cunosc toate aceste arii, pentru ca sunt fascinata de magie, dar voi ramane la nivelul de cercetare a altora, pentru ca e oricum prea tarziu ca sa ma ocup de asa ceva si in plus de asta, unde si cine sa ma invete chestii de-astea?
Si pe langa Criss Angel, mai sunt atatia care fac chestii de-astea... ooo, superb!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale