luni, 13 iulie 2009

Touché



"Sunt cel mai prost începător?" a fost întrebarea deliciu pentru instructorul de la şcoala de şoferi! Oooof, am început şi eu ceea ce ar fi trebuit iniţiat şi dus la bun sfârşit acum 5 ani; astăzi la ora 13:00 am avut prima mare întâlnire cu sistemul de ocolit copacii. I-am ocolit bine, dar era să dau noroc cu o sărăcuţă Dacie albastră! "De vină eşti tu, de vină sunt eu... ."

Era ora 11:43 când m-a sunat instructorul şi mi-a spus că la ora 13:00 vine după mine... şi mai bine să nu îmi aduc aminte ce crize am făcut prin casă de emoţii! După ce că tot weekend-ul rădeam cu mama, de una singură, cum voi lua copacii la rând încă de la primă îmbarcare... începusem să cred că voi face intr-adevăr cunoştinţă cu ei!

Greu la început, până să pun stăpânire curajoasă pe volan, ca să nu tot ies de pe partea carosabilă şi cam ameţitor cu ambreajul acela care trebuie vegheat la fiecare pas! Şi acceleraţia e cam înspăimântătoare că la cea mai mică atingere, ai zbughit-o, nu glumă! Deci, cam toate trebuiesc bine revizuite până mâine când reiau mecanismul...

Mai luasem taurul de coarne o singură dată, acum vreo 8 ani, undeva pe dealul Galaţi; după ce apăsasem ca ameţita pe acceleraţie de o luase maşina la galop, i-am dat o frână bruscă şi ne-am zgâlţâit vreo câteva secunde... de atunci, tata n-a mai îndrăznit să îmi ofere locul de onoare!

E nevoie zic eu de îndemânare şi mult curaj, încredere... că altfel, te pierzi la fiecare secundă şi te blochezi; până-n 14 August, mai am o ocupaţie... frumoasă spun eu. Aştept încet, încet, rezultatele!
Doamne Ajută!

4 comentarii:

  1. iti doresc mult curaj si rabdare in trafic

    RăspundețiȘtergere
  2. SI SA REZISTI REPLICILOR VIS A VIS DE FEMEILE LA VOLAN..UN INCEPUT DE SAPTAMANA FABULOS

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Ajuta !
    Inceputul e mai greu ... :-)
    ganduri bune ... ne auzim pe 14 august :-))
    ???

    RăspundețiȘtergere
  4. gabriela. Multumesc mult!

    nakudo. Voi rezista caci e necesar, dar imi voi permite in caz de ceva, sa raspund uraciosilor ;)) Multumesc si o saptamana minunata si tie!

    elena.n. Inceputul e mai greu, adevarat; multumesc mult pentru gandurile bune! Abia astept sa ne auzim, desigur! :D
    Te imbratisez...

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale