marți, 5 mai 2009

Festivalul International Studentesc de Teatru Sibiu

Festivalul International Studentesc de Teatru Sibiu, 4-10 Mai 2009!
O deschidere grandioasa, o parada de aproximativ 300 de oameni porniti de la ULBS, Facultatea de Litere si pana in centru in Piata Mare... torte aprinse, foc, steaguri, ursi, dracusori cu manifestarile lor, dansuri tribale, gradinari, doctori, tobosari, zgomoteee si multi reprezentanti ai fiecarei facultati in parte!

SAIAPM a fost facultatea pe care eu, marele gradinar, alaturi de plantele mele, o reprezentam; Strigam toti in gura mare: "Oleee, ole, ole ole, SAIAPM, SAIAPM!", "Daca n-am fi noi, ati muri de foame!", "SAIAPM, SAIAPM...", "Noi va hranim!", "Noi suntem vinul, noi suntem berea, Fara noi, asta-ar fi durerea!"
SAIAPM - Stiinte Agricole, Industrie Alimentara, Protectia Mediului.

Finalul, superb... un foc de artificii care m-a transpus intr-o cu totul alta lume, visam deja! Peste 5 minute a tinut totul, cerul s-a manifestat... culorile vietii s-au napustit asupra noastra, incercand sa ne readuca aminte esenta lucrurilor!
Mii de luminite, stelute, explozii pe care imi doream sa le aud pentru inca ceva timp, vor ramane acum, inainte de culcare, in vazul si auzul mintii mele...

Va fi o saptamana plina de agitatie... workshop-uri in fiecare zi, spectacole, concerte, lansari, prezentari, va fi si o seara romaneasca, speciala pentru strainii participanti la festival; prima seara a spus multe, sper sa spuna la fel de multe si urmatoarele!

Distractie Placuta tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale