miercuri, 13 mai 2009

Ce-i in mana nu-i minciuna!

Am dormit stramb si ma doare gatul, m-a tras curentul (am stat transpirata cu geam deschis) si ma doare spatele ingrozitor de tare, simt fiecare muschi in permanenta, cum apasa inspre stomac, am febra la picioare ca ieri ne-au rupt la cursul de dictie dupa atata amar de pauza cu FISTS-u, ma dor umerii si bratele cred ca tot de la curent, ma doare capul, ochii ma pishca, am descoperit ca ma inteapa si in urechi...

Sunt pe duca, asa... ca o doamna batrana care abia se mai deplaseaza, abia se apleaca, toate o dor si se vaita de numa'...

N-am avut ce face, azi-dimineata a trebuit sa merg la scoala, am avut o prezentare de sustinut cu tema "Teatrul Latin", nu puteam sa lipsesc; am dat-o eu cu voce mai scazuta ca naaa, ma doare gatul si cand inghit, dar a fost bine!

Acum sunt la camin deja, nu mai merg nicaieri astazi, am luat asa: 30ml tanakan, 1 paracetamol, 1 aspirina tamponata, 1 pliculetz coldrex, 1 strepsils intensiv... acum ma bag la somn si nici nu indraznesc sa imi pun ceasul sa sune; cand ma trezesc, oi vedea eu efectele tratamentului. Am nevoie de voce, de energie, e o perioada grea la scoala si trebuie sa imi revin rapid!

M-am saturat de amigdalele mele, ca abia astept sa le scot la vara... intotdeauna ele imi creaza cele mai mari probleme, ca durerea de amigdale trece greu, mai ales procesul desumflarii lor!

Sunt optimista totusi ca ma voi trezi fresh...
Noapte Buna la amiaza!
;)

2 comentarii:

  1. Sper ca esti mai bine la ora asta! Ai grija, ca stii prea bine cat ai suferit in vara din cauza curentului,nu-i de joaca. Tare te mai neglijezi.
    Sa stii ca n-ar fi rau sa scrii o carte,ca ai talent cu caru'. Citind, asa mai pe sarite(ca nu am timp),mi-am dat seama ca nimic nu ti se potriveste mai bine decat teatrul. Sau,ma rog, ceva legat de domeniul artistic. Esti prea sensibila, inteligenta,insetata de cultura, ca sa nu te potrivesti perfect cu o astfel de vocatie. Si se vede ca traiesti intens orice e legat de teatru si nu numai.Ma bucur ca ai luptat sa-ti implinesti visul si nu te-ai lasat ademenita de partea urata a lumii.
    te imbratisez cu dor!!!!!
    postez anonim,da' sunt sigura ca nu-i nevoie sa-mi pun numele

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimo... :-) nu am indraznit la postarea anterioara sa spun "te pup" sau altele desi ma gandeam ca tu esti :-)
    Sa traiti, am sa ma ingrijesc mai bine, ca dupa vara trecuta (nasolimea vietii, o luna de cosmar), chiar ca nu mai vreau boli si altele!
    Cat despre subiectul celalalt, vorbim noi! ;)
    Te imbratisez si eu cu drag si va trimit pupici la toti 3 :-*!
    Elefantico... :D

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale