duminică, 24 mai 2009

Curcubee si culori


Seamana, dar nu rasare!
Aparent singur, dar nu il doare!
Mai cerceteaza o data!

"Eu nu strivesc corola de minuni a lumii si nu ucid cu mintea mea tainele ce le-ntalnesc in calea mea!"

Se spune ca fiecare avem o aura proprie, aura umana a fiecaruia care difera de la om la om si fiecare transmite altceva clipa de clipa; propriile noastre ganduri sunt proiectate in exterior iar ceilalti le percep la randul lor, in mod diferit, in functie si de aura pe care o are fiecare persoana implicata in actiune.

Fiecare element al naturii are in jurul sau un camp energetic pe care il simtim inevitabil; oriunde mergem si orice facem, preluam inconstient din energia locului, a persoanei si proiectam la randul nostru o parte din noi! Atunci cand doua campuri energetice se intalnesc, se produce click-ul si se interactioneaza, in asa fel incat atmosfera se transforma si ea intr-un "tot unitar"; daca s-a produs corespunzator schimbul de energii, noul aer respirabil va fi unul pozitiv si totul se va desfasura la un nivel normal, simplu si de efect pentru toti in cauza! In caz contrar, greutatea aerului se va simti!

Se intampla frecvent sa fiu bine dispusa si sa ma intalnesc cu cineva in care simt tristete, suparare... de obicei, daca tin la persoana in cauza, trec si eu pe starea ei si incerc sa duc discutia cel putin pana in punctul in care aflu despre ce este vorba. Daca ma intalnesc cu cineva nervos, de asemenea, daca tin la el, e clar ca incerc sa calmez lucrurile, fara insa a imi colora aura cu energia lui; indiferent peste ce energii dam, in majoritatea cazurilor totul este controlabil. Fiecare in parte poate decide daca sa preia sau nu din campul energetic al celuilalt.
In cazurile in care ceva neplacut se intampla, inevitabil, aura nu mai poate fi controlata pe moment, trebuie sa treaca un timp... e foarte interesant cum corpul nostru secreta anumite substante independent de actiunile noastre, iar aceste substante ne coloreaza aura, transmitand fiecaruia energii si sentimente diferite.
Fiecare stare are o culoare, fiecare gand o forma si fiecare ridicare din deget ne modifica interior...
Starile sufletesti se simt de cele mai multe ori, indiferent de sfortarile noastre de a le ascunde, intr-un fel sau altul!

Aurele sunt in permanenta schimbare, in functie de starea spirituala si de incercarile la care suntem supusi.

Intotdeauna am cautat aurele viu colorate, curcubeele deschise doar, cele pure si adevarate... pe celelalte le evit, chiar daca as putea isca neintelegeri si zeci de intrebari din partea celorlalti cum ca as fi prea dificila, prea retrasa, prea putin sociabila! E de ajuns sa fiu apreciata de 3 oameni din toata lumea ca si om integru in societate, 3 oameni de super valoare si cu o aura energica profunda si adevarata decat de milioane de chipuri aurate fioroase si transpirate!

Nu am puterea de-a vedea aura, dar o simt... daca nu din prima, macar pe parcurs; si cum aura are si o energie generala si transmite lucrul acesta, e clar ca selectia se face la un moment dat!

Am puterea de-a visaaa....


Un comentariu:

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale