marți, 19 mai 2009

La Multi Ani ?

M-am trezit de dimineata in jurul orei 07:30 cu un zambet frumos si senin pe fata! Ma sunase mamica mea ca sa imi ureze La_Multi_Ani, dupa care am vorbit si cu tatal meu si m-am inveselit exact asa cum se cuvenea, plus ca urarile mai detaliate au urmat tot din partea lor, cam cu o ora mai tarziu pe cand ma indreptam deja spre facultate, pentru ca mai devreme fusese prea de dimineata si abia trezita din somn!

Noaptea de trecere am petrecut-o cu pizza, suc, chipsuri, napolitane, chitara, poze, alaturi de colegele mele de camera! Am facut normal, si o boacana, doar imi e in fire (am desfacut sampania si atat de puternic a iesit spuma, incat am pictat laptopul colegei mele… m-am speriat si deja parca nu mai aveam chef de nimic, dar mi-am revenit; azi am aflat ca nu mai merge netul si touch-padul sau cum ii spune… sper sa se rezolve!). Am stat pana pe la 02:30 dupa care ne-am pus la somn!

Am cumparat si ceva bobo pentru ai mei colegi de facultate si ma asteptam pur si simplu sa petrec o zi relaxanta, frumoasa, plina cu soare si bucurie!

Toate bune si frumoase, mi s-a cantat chiar si La_Multi_Ani de catre colegi, fiecare cu coregrafia lui, ma simteam ca in generala… foarte frumos sentimentul! Am avut balet, am facut niste exercitii super, de improvizatie pe expresie corporala si dupa am avut actorie cu anushca draga; a fost suficient ca ea sa deschida un subiect cu a carei tema principala eu nu am fost de acord, pentru ca ziua sa imi fie distrusa!

Se pare ca atunci cand esti intrebat “Anca, tu ce parere ai despre ….”, persoana care te intreaba acest lucru se asteapta ca raspunsul tau sa fie conform propriilor ei pareri si argumente! Si desi cu totii afirmam ca asteptam sinceritate si deschidere de la ceilalti, atunci cand ceea ce auzim nu este pe placul nostru, in sufletul nostru se modifica ceva si incercam sa ne aparam ca fiarele, mai ales daca ceea ce auzim ne mai pune putin si intr-o lumina proasta!

Azi am invatat o lectie foarte importanta, doua de fapt: 1. Niciodata nu te lua in gura cu vreun profesor de-al tau, te poate fute, scuzati expresia, cum vrea el si 2. Nu fi sincer fata de persoanele care tu consideri ca nu merita, s-ar putea sa ai probleme, in special daca e vorba de profesor ceva sau persoana influenta! Replica “Da, da, asa e aveti dreptate”, simplifica lucrurile cat ai zice peste.

Azi am fost sincera, mi-am expus un punct de vedere se pare contrar actiunii profei de actorie, contrar gandurilor colegilor mei si am fost pusa intr-o situatie foarte dureroasa pentru mine! Daca nu stii sa ma asculti, imi pare rau, daca nu poti accepta si un alt punct de vedere, imi pare rau, eu nu am ce sa fac; dar ma doare sa vad cum sunt atacata si jignita in momentul in care ma exprim, intrebata fiind! Aluziile dor, insa cuvintele directe dor si mai tare...

Nu mai detaliez, nu vreau sa ofer detalii “picante” celor care citesc blogul meu si ma cunosc, implicate fiind in actiunea despre care vorbesc; cert e ca daca lumea vrea sa pup in cur, eu nu voi pupa, dar ma va durea fix in …!

Cu parere de rau spun ca nu ar fi trebuit ca in aceasta zi sa se petreaca lucrurile astea, mi-au lasat un gust amar… la cei 23 de trandafiri ar fi trebuit sa ma simt in extaz! Poate la anul, la cei 24, mai astept un an!

La revedere si … La_Multi_Ani, Anca!

Si poate imi dati si un pupic, nu ca anushca, cea care suparata fiind, nici macar nu s-a ridicat de pe scaun sa ma felicite…

Nu am nimic cu ea, fiecare cu viata lui, dar deocamdata ea face parte din viata mea si cel putin inca 2 ani va mai face parte din ea! O fi de bine, de rau?

La_Multi_Ani, Anca!

9 comentarii:

  1. La multi ani si succes in toate

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc mult, amandorura!
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!Nu pupa niciodata pe nimeni doar fiinca asa e moda, moda pupincuristilor, mergi pe drumul tau, nu te abate doar pentru a face unora pe plac desi nu simti ca trebuie sa faci asta, pentru ca la pensie sa le poti povesti nepotilor lucruri de care ei sa fie mandri, iar tu sa poti face asta uitandu-te in ochii lor fara sa-ti fie rusine.Iubire, dor de viata, sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Geanina pentru cuvintele tale, am sa ma straduiesc intotdeauna sa fiu in primul rand model pentru mine si apoi pentru nepoteii mei, ca sa am ce ii invata uman!
    Multumesc pentru mesaj si urari! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, zâmbeşte, mâine va fi mai bine! A fost doar o zi proastă... Faptul că s-a suprapus cu ziua în care ar fi trebuit să fii răsfăţată, iubită şi pupată de toată lumea, e doar un detaliu care deja şi-a pierdut din importanţă, nu-i aşa? Ţi-o spune un om păţit. Anul trecut mi-aş fi dorit ca ziua mea să nu fi existat pur şi simplu în calendarul lui 2008... Să zicem că a fost una din cele mai urâte zile din viaţa mea, urâtă, urâtă. Am sărbătorit 27 de ani de la primele lacrimi cu... lacrimi ;) Dar toate trec, Anca, pe cuvânt că trec. Îţi propun un playlist "aniversar" scurt şi foarte eficient:
    1. Daniel Powter - Bad Day
    2. James Brown (I Got You) I Feel Good.
    Neapărat în această ordine.
    La mulţi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. O, daaa... o portie bune de recuperare! Din pacate viata nu poate fi altfel si trebuie sa ne consolam si automotivam cum se poate mai bine, eficient, singuri sau cu ajutor, mai repede sau mai greu! Important e sa fie la sigur!
    Iti multumesc Alina...

    RăspundețiȘtergere
  7. cum cotrobaiam eu pe facebook ghici de cine ma dat!? am vazut ca ia si blog si evident am venit sa imi bag nasul;)
    LA MULTI ANI!
    keep in touch
    ruxandra

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cate imi dau seama sa fie Ruxi Gaina?
    Keep in touch, of course!
    Mersi!
    Te pup...

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale