marți, 9 iunie 2009

Naluca si peruca




Shhhht! Retine-mi pasul si nu te opri din ascultat... e foarte bine ca m-ai auzit!





Te-am vazut lungindu-ti colturile gurii si aplecandu-te cu oscioarele maxilaro-bunde catre tavanul care trimitea mai departe spre negura instelata... mi-a placut dar nu stiam exact ce inseamna! Putea fi si de bine dar si de rau; dar ce bine e cand te hotarasti sa imi arunci pastiluta... am prins aripi si de acum voi putea zbura si mai liber prin puful alb ca laptele al cercului vicios!

O popica doar, se mai tine; lovituri... zero! A ramas blocat un mecanism si nimic nu se mai intampla, solutii... o mie; ceea ce lipseste... initiativa de a te duce aproape de popica si sa-i dai una cu piciorul de sa se sparga totul, ca doar ce conteaza, e o popica! sau poate apelezi la celelalte 999 de solutii, treaba ta!

Ce e mai important? 50 de lei sau viata ta?...

Plansul nu te scoate din probleme, ci te descarca; nu plansul iti rezolva disperarea de a obtine ajutor, ci compasiunea celorlalti, caci fara ea, ai plange in zadar!

Banii nu inseamna nimic, banul e durere, tristete, singuratate... neintelegere, falsitate, o lume aparent perfecta! Cand nu mai ai nimic incepi sa plangi, sa devii si mai singur, pentru ca realizezi ce putin aveai de fapt inainte, iar o data cu plansul, vine partea cu si mai putinul sufletesc si social!

Atatea probleme... si de fapt, nimic grav! Totul e la nivel mental!
"Atunci cand ajungi sa nu ai nimic, ai de fapt, totul!"
"Abia cand ramai fara casa, realizezi de fapt ca toata lumea e a ta!"

Casa fiecaruia e unica si trebuie descoperita; numai asa vom intelege!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale