sâmbătă, 13 iunie 2009

Spatii colorate


"Orice initiere a curateniei intr-o casa incepe cu o dezordine!" Daaa, imi si vad biroul rascolit in mijlocul camerei si apoi ma vad luand pe rand fiecare lucru spre a fi analizat, iar in final decid ce ramane, ce ia calea "T.Nr.1" si cum le re-aranjez in birou. Desigur, nimic nu va mai fi la fel in privinta aranjamentului interior, biroul va parea ca straluceste pe exterior, datorita bucuriei care exista in spatiul sertarului, iar stapana va fi si ea cu un zambet de multumire pe fata pentru ca si-a indeplinit o misiune foarte importanta si benefica pentru pragul responzabilizarii, cunoasterii de sine si a viitorului.

Atunci cand deschizi sertarul, indiferent ca faci lucrul acesta doar tu cu tine, in spatiul casei tale sau ca ai primit o vizita oficiala sau din partea prietenilor si esti nevoit sa arati sertarul, e foarte importanta structura interioara a sertarului, importanta obiectelor regasite, pentru sufletul tau, calitatea lor pentru tine, daca sunt ordonate sau nu si nu in ultimul rand, siguranta cu care vorbesti despre aceste aranjamente si lucruri.

Increderea si siguranta ca ai facut ordine asa cum se cuvine si ca tu cunosti si recunosti cu ochii inchisi fiecare lucrusor regasit in sertarul tau, va fi leacul ideal pentru fiecare rabufnire a mamei, sotului, sotiei, prietenilor sau a oricarei alte persoane, pentru ca nimeni nu poate decide in locul tau, cum trebuie sa arate lucrurile. Mie imi place ca stiloul sa stea langa pix; ce-i daca stiloul are cutia lui speciala, aurita si gaurita? Nu e tot instrument de scris?!... pai si atunci, ia, shhht!

Fiecare suflet vibreaza in alt fel si te intreb: "Stie oare cineva mai bine decat tine cum stau lucrurile sau cum ar trebui sa stea?"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale