marți, 30 iunie 2009

1 - 0 pentru mine!


Violenţă?
La Revedere, nu ai ce vorbi cu mine! Nasuri sparte, capete ameţite şi steluţe verzi căzătoare, pumni înveşmântaţi cu mantii strălucind a mirosuri de hoituri împuţite venite din sufletul înrăit, ochi însângeraţi şi dinţi scrâşnind a sadism, timpane vâjâind, vizitate de mesaje groteşti...
Sibiu; 30.06.09, Bulevardul Victoriei. 3 maşini implicate într-un eveniment rutier, din fericire fără maşini ciocnite, fără răniţi şi alte cele, decât sperieturi şi nervi.
Cel mai macho, care avea şi maşina ai' mai macho, îşi permite să iasă din maşina rapid, vizualizează prada, conştientizează frăgezimea şoferului celălalt şi sare la bătaie, enervat la maxim!

Hai mai lasă-mă, atâtea talente... sunt sătulă! De ce numai bătaia e prima soluţie care fulgeră mintea oamenilor? sau asemenea fulgerături nu atacă oamenii? Cei atacaţi astfel sunt oameni morţi de fapt, pentru că în mod normal fulgerul te omoară, iar dacă nu mori după un astfel de incident, înseamnă că deja ai trecut de mult timp, de partea ailaltă a lumii şi nu te mai numeşti om viu? Eşti mort, nu gândeşti, n-ai suflet, nu mai ai nimic al tău şi de-asta te revolţi în fiece secundă ai prilejul?
Iată răspunsul, vai cât de fericită sunt să conştientizez că sunt încă vie din punctul ăsta de vedere... dar dacă o să dau vreodată peste un "putregai"? O să mor şi eu? se ia aşa ceva?

Am luat-o razna, înnebunesc când văd violenţă, indolenţă, prostie...
Mă doare capul, noapte bună!

2 comentarii:

  1. tare de tot...m-ai dat gata...naspa este ca fara sa vrem observam la un moment dat...ca ne molipsim..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, din păcate ne molipsim la un moment dat; trebuie să încercăm totuşi să îi punem frâiele când ia o turnură urâtă sau vom ajunge mai rău!

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale