sâmbătă, 20 iunie 2009

Saturatie cu butoiul!




Vine vacanta cu trenul direct de la mare; :-)





Abia astept recreatia mare de 3 luni. Am obosit, vreau timpul meu, vreau sa ma ocup de mine si numai de mine, fara sa mi se impuna ceva; am obosit sa fac ce imi spun altii, mai ales lucruri pe care le gasesc murdare. Vreau sa nu mai am contact cu nimeni o buna perioada de timp.

Am obosit sa imi petrec timp pana la ore tarzii pentru niste prostii care nu au fost facute din timp si pentru ca suntem fortati de imprejurari. De ce romanul si de ce oamenii in general nu pot sa se ocupe de ceea ce trebuie, atunci cand trebuie? De ce lasam ca tampitii pe ultima suta? Cand depinde de mine lasatul pe ultima suta, nu comentez, pentru ca eu mi-o fac cu mana mea, dar cand din vina altuia trag bobarnace si nopti nedormite, sa te ia haul si mai scuteste-ma, ca ma doare capul!

Hai vacanta, hai timpule, numai pentru mine, vreau sa profit de tine in favoarea mea!
Am primit si o tabara la mare pentru o saptamana, de la facultate si abia astept sa merg sa ma recreez pe gratis; numai transportul va trebui sa il platesc si ceva bani de cheltuiala! Luuux, chiar daca e cum e marea la romani. Macar ma relaxez in aer liber.

Sincer? M-am saturat de tot.
Hai, la revedere!

2 comentarii:

  1. Oooo, vacanta! se pare ca ti-a venit timpul, right? distractie placuta la mare, poate ne intalnim :P


    pup de la inka.

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale