luni, 21 decembrie 2009

Şoapte de încurajareDoi câini se îndreaptă vijelios înspre tine. Panică. Apoi relaxare controlată şi multă forţă în minte şi în corp. Lupta poate începe. Câinii privesc încă înspre tine şi când eşti pe punctul de a arăta puterea şi tăria din tine, aceştia te ocolesc şi fug mai departe. Nu mai îndrăzneşti să întorci capul, preferi să încerci să simţi cu spatele, o eventuală întoarcere a lor! Să se fi speriat câinii de atitudinea ta? Cât de mult contează să ştii cine eşti şi cât eşti! Deşi primeşti pericolul, forţa ta interioară te poate salva pentru că nimeni nu poate umbla acolo cu forţa dacă tu nu permiţi acest lucru.
Se spune că o femeie poate ridica o maşină în momentele în care viaţa copilului ei este pusă în primejdie. Cred. Mintea noastră şi sufletul nostru ne conduce acolo unde vrem noi. Trebuie doar să ştim ce anume vrem şi cât de intens vrem lucrul acela.

"Până şi câinii mănâncă firmiturile care cad de la masa stăpânilor lor." Ei nu au numai colţi fioroşi şi ochi roşii. E necesar însă o diferenţiere. În noi. După cum simte sufletul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale