marți, 28 aprilie 2009

Ca niciodata...

Panica, probleme, decizii importante… o zi atat de intensa astazi, incat nu imi vine sa concentrez nimic… am umblat atat de mult cu pejosu’ pentru a rezolva cu niste carti si ce am de spus este doar ca am observat atat de multe in jurul meu in aceasta zi si din cauza panicii pe care o aveam in mine totul imi parea tragic, agitat, morbid, lipsit de diplomatie si frumusete! Observam totul si traiam in acelasi timp gandurile mele care ma apasau fara incetare! Cine stie ce gandea lumea despre mine, mai ales ca multi cu care m-am intersectat si am dialogat, nu ma cunosteau; nu ca m-ar interesa, dar nu ma recunosteam eu pe mine, niciodata nu am fost atat de aeriana si neasezata!
................
Eu sa recunosc ca sunt in deruta si confuza? Niciodata, dar se pare ca am atins acest prag aseara si astazi de dimineata, in asa fel incat am luat o decizie importanta care va cauza daune pe o parte, insa bucurie si multumire pe cealalta parte! Daca o iau sufleteste, latura cu dauna e mult mai importanta si in mod normal as fi facut orice sa evit acest lucru, insa nu toate sunt intotdeauna cum ne dorim si mai trebuie si cate o decizie radicala, asa… mai ales ca eram speriata pentru cealalta latura care in final va iesi bine de pe urma deciziei! Cand intervine ceva de forta majora, nu ai de ales… ai timp si dispozitie sau nu, asta e, cauti, renunti la altele, toate trebuiesc rezolvate intr-o masura sau alta!
................
Nu caut intelegere, decat rezolvare; cum am spus de atatea ori… noi suntem responsabilii faptelor noastre si trebuie sa ne asumam riscurile, consecintele! Gresesti, platesti! Poate totusi nu pierd atat de multe, timpul le rezolva pe toate, recuperez.
................
Treaba cu panica e destul de grava atunci cand intervine, e important sa stii cum sa o controlezi… sper sa o pot controla bine saptamana asta si in perioada ce va urma. Un necaz nu vine niciodata singur! Cred ca ne-am plictisi daca nu am avea probleme, dar parca si o suta deodata pe cap, e prea mult!
................
Exagerez oare? Poate ca sunt atatia care o duc si mai intens, cu stres mult mai mare pe cap, dar fiecare isi duce propria cruce si are impresia ca a lui e atat de grea… of, oofff!
................
Noroc cu putinii prieteni care ma sustin si ei cum pot; putini, dar buni… plus parintii fara de care as fi la pamant!
................
M-am mai linistit fata de cum eram aseara inainte de culcare si azi-dimineata cand m-am trezit.
................
Calm, rabdare, perseverenta, asezare, optimism, sapaturi, lupta!

Un comentariu:

  1. Cu siguranta la un moment dat toate se rezolva, si linistea se va asterne din nou.E calm si inainte si dupa "furtuna".
    Se zice ca nu primim mai mult decat putem duce, poate ca asa este, si "ceea ce nu te omoara te face mai puternic".

    RăspundețiȘtergere

Un test de inteligenţă moştenită – imagini bidimensionale